Meteen naar de inhoud

Magic Wintercircus

Over ons

WIJ ZIJN HET MAGIC WINTERCIRCUS


Sinds 1987 raast Magic Circus door het land. Het hele land? Nou vooral de grote steden. De bekendheid groeide en al snel kon men de titel – het Nederlands Stadscircus – gebruiken. In 2021 kon de tournee pas in juli worden gestart. Onmogelijk om alle locaties in het reguliere tijdsbestek tot begin november te bezoeken. Het Magic Team zag de vele teleurgestelde gezichten van zijn vaste fans al voor zich. Er was dus maar één oplossing: de tournee verlengen. Zo stelde men zich de vraag: Zullen we extra uitpakken in de kerstvakantie of traditiegetrouw met de familie kerst vieren? Besloten is om uit te pakken met een speciaal vernieuwd winters circusspektakel. Kortom, een sfeervolle voorstelling die alleen in Utrecht Terwijde te bewonderen is.

Goed toeven in de verwarmde tent

DE MAGIC DOME

Speciaal voor het Magic Wintercircus wordt de Magic Dome circustent uitbundig gedecoreerd. Uiteraard zorgen diverse kachels ervoor dat het goed toeven is tijdens de voorstellingen. 

Naast de Magic Dome staat een ruime sfeervolle foyertent waarin het publiek voor de show beschermt tegen de elementen zich kan laven aan winterse lekkernijen zoals Glühwein en warme chocomelk. Magic Circus klassiekers zoals popcorn, suikerspinnen, authentiek Osmeense Poffertjes en lichtgevende toverstafjes zijn hier ook verkrijgbaar.