Meteen naar de inhoud

Magic Wintercircus

Magic Winterteam

Magic Dome Circustent Magic Wintercircus 2021-2022
De Magic Dome Circustent is aangenaam verwarmd.

Magic Wintercircus

Kerstbomen, popcorn, poffertjes en suikerspinnen in een heerlijk verwarmd tentencomplex. Gecombineerd met een moderne eigentijdse circusvoorstelling voor gezinnen van nu is gezellig sfeervol genieten van de feestdagen gegarandeerd.

Voor het eerst vindt het Magic Wintercircus plaats in Utrecht Terwijde. Een ruim twee uur durende voorstelling inclusief pauze boordevol menselijke sensaties.

Het Magic Winterteam

Maurice Veldkamp

Spreekstalmeester

In 1987 start Magic Circus, een nieuw écht Nederlands tentcircus. Aan het roer Maurice Veldkamp, Nederlands beste spreekstalmeester. Ruim dertig jaar de ongeëvenaarde spreekstalmeester van Kerstcircus Ahoy’. Deze winter naast directeur ook dé stem van het Magic Wintercircus.


Lisa Chudalla

Roue Cyr & Degenslikker

Spanning en Sensatie én Poëtische schoonheid uit Duitsland. Lisa Chudalla presenteert twee acts tijdens het Magic Wintercircus. In het Roue Cyr rolt zij door de piste en kan je een speld horen vallen. Het contrast kan bijna niet groter zijn bij haar andere optreden. Als vrouwelijke degenslikker weet zij overal waar zij komt het publiek kippenvel te bezorgen.


Rudolf

Het rendier

Wij zijn er trots op dat de enige echte Rudolf het rendier tijd heeft vrijgemaakt om tijdens het Magic Wintercircus zijn opwachting te maken. Hoewel critici menen dat hij teveel menselijke trekjes vertoont, heeft hij ons verzekerd dat hij een echt rendier is.

Patrick Boekschooten

Jofri, komisch acteur

Iedereen die hem ontmoet, zegt ‘dat is een clown’. Toch heeft hij geen rode neus of enge schmink en beginnen kinderen niet te huilen als ze hem zien. Eigenlijk is hij meer een komisch acteur die de rol van een uit de kluiten gewassen kind speelt. Als oud-Nederlands Kampioen Goochelen zorgt hij ook voor diverse magische momenten.


Salim Yusuf

(Lucht)Acrobaat

Als kind in Kenia was Salim al gefascineerd door acrobatiek. Balanceren op een hoge stapel stoelen? Geen probleem! Capriolen uithalen aan de trapeze? Eitje! Salim laat alles overkomen als de normaalste zaak van de wereld. Alleen mogelijk dankzij de jarenlange training die eraan vooraf ging.


Pascalle Poelman

(Lucht)Acrobaat & Illusies

Hoewel zij al regelmatig aan lantaarnpalen en overig straatmeubilair hing, durfde ze nooit hardop te zeggen dat ze het liefst in het circus wilde werken. Zo kwam het dat ze opeens gediplomeerd Psychomotorisch Therapeut was. De hang naar het hangen bleef en inmiddels heeft ze haar eerste seizoen bij een circus afgerond. Naast haar magische kwaliteiten als illusionist, schittert ze samen met Roos op het Rhönrad. De ooh’s en aah’s zijn niet van de lucht als ze hoog boven de piste straalt terwijl ze hangt een een gordijn van gevaarlijk dunne touwtjes.

Anna Jednorowicz

Luchtacrobatiek, Illusies

De liefde bracht haar bij het circus en ze bleek talent te hebben én uit het juiste hout gesneden. Sindsdien schittert zij hoog boven de piste. Deze winter toont zij ook enkele verbluffende illusies.


Roos Hermanides

(Lucht)Acrobaat

Na het jeugdcircus volgde een professionele circuscarrière. Ze schitterde op Internationale circusfestivals, in Duitse variété theaters en in menig Nederlands theater.

Als docente is ze verbonden aan het Jeugdcircus Santelli te Groningen. In het Magic Wintercircus schittert ze aan de trapeze en samen met Pascalle aan en op een Rhönrad.