Meteen naar de inhoud
Home » Magic Wintercircus in Utrecht Terwijde

Magic Wintercircus in Utrecht Terwijde

Magic Wintercircus in Utrecht Terwijde? Jazeker! Voor het eerst in haar bestaan is Magic Circus, het Utrechts Stadscircus tijdens de feestdagen te bewonderen. Door de late tourneestart zag het circus zich gedwongen de tournee te verlengen. Tja, als je het dan als team zo gezellig hebt dat je nog geen afscheid wilt nemen… Dan geef je het kerstdiner met familie op om samen het hooggeëerd publiek te laten genieten.

Magic Wintercircus is te beleven op het Muziekplein direct naast NS-station Utrecht Terwijde. Er zijn voorstellingen van woensdag 22 december 2021 t/m zondag 9 januari 2022. Het Magic Team zorgt dat de voorstelling ØPFANG van het seizoen 2021 winters aangepast wordt. Zo is er zelfs een vliegende slee in de goed verwarmde Magic Dome circustent te bewonderen. Naar verluidt maakt het rendier Rudolf ook zijn opwachting. Gecombineerd met topacrobaten, sneeuwballen, heel veel touwtjes, sneeuwstormen en veel kerstbomen ontstaat een magische, twee uur durende, wintercircusbelevenis voor het hele gezin.

Het Magic Team nodigt iedereen uit om met hen de feestdagen te komen vieren in het Magic Wintercircus in Utrecht Terwijde. We kunnen niet wachten tot het zover is!

Klik hier voor een OV-advies

Klik hier voor reserveren van kaarten

Het Magic Wintercircus is mede mogelijk dankzij het Kickstart Cultuurfonds.

Poster Magic Wintercircus Utrecht Terwijde 2021/2022